Administracions

Mont-roig aprovarà a l'abril el seu primer PAM participatiu

Dilluns vinent s'encetarà l'última fase d'elaboració d'aquest document estratègic

El ple de Mont-roig del Camp aprovarà el mes d'abril el primer pla d'acció municipal (PAM) elaborat amb participació de la ciutadania. Així ho va anunciar ahir l'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, que va explicar que la setmana vinent es posarà en marxa la fase en què
la ciutadania podrà aportar propostes per nodrir aquest “document estratègic” que marcarà l'horitzó del municipi fins al 2019. “Volem tenir un document en què estiguin recollides totes les sensibilitats i que ens serveixi de guia per a les actuacions dels pròxims quatre anys”, va dir el batlle.

Amb una sessió a la casa de cultura de Mont-roig, dilluns vinent, el consistori inaugurarà la via de participació ciutadana. Una aportació que, dimarts, es completarà amb una altra sessió al Centre Polivalent de Miami Platja. Els habitants del municipi podran aportar les seves propostes també a través de formularis al web municipal o un correu electrònic.

La fase de participació ciutadana és el final d'un procés que va iniciar-se el mes de novembre i del qual ja s'han materialitzat tres moments diferents d'elaboració del document. Un primer en què els tècnics van elaborar propostes, un segon d'aportació i debat polític dels grups de l'Ajuntament en què es van consensuar 60 accions diferents i un tercer en què un grup de vuit especialistes de diferents àmbits (educació, turisme, serveis socials…) van verificar que les accions són factibles i econòmicament viables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia