Administracions

El Masnou té un nou portal de la transparència

Amb aquesta web, l'Ajuntament vol complir la legislació catalana

L'Ajuntament del Masnou estrena un portal de la transparència que ha impulsat el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC). Des del maig del 2014, la web del consistori incloïa un apartat de transparència, però ara, amb aquest servei, s'ofereix un portal exclusiu per temes de transparència i al qual el ciutadà pot accedir a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Jaume Oliveras (ERC), l'alcalde del Masnou, detalla que aquest portal està dividit en sis grans àrees temàtiques: informació institucional i organitzativa; gestió econòmica; acció de govern i normativa; contractes, convenis i subvencions; el catàleg de serveis i tràmits; i participació ciutadana. Per Oliveras, aquesta web comporta un “canvi qualitatiu” perquè la informació es mostra més ordenada, sistematitzada i en què la informació apareix clarament diferenciada. “Això és un portal com cal”, ressalta Oliveras.

D'altra banda, el batlle recorda que amb aquesta web nova es vol complir la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern de Catalunya, aprovada el 29 de desembre. Aquesta llei obliga els ens locals a crear un portal de la transparència per explicar als ciutadans la seva gestió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia