Administracions

L'Audiencia Nacional també colla el Masnou pel suport al 9-N

Li envia un requeriment per haver donat suport al procés de desconnexió

L'Audiencia Nacional va fer arribar dimecres un requeriment a l'Ajuntament del Masnou per demanar-li informació sobre la moció de suport al procés de desconnexió de l'Estat espanyol aprovat el 9 de novembre del 2015 al Parlament català.

Entre altres informacions, l'alcalde, Jaume Oliveras (ERC), detalla que l'Audiencia Nacional li demana l'acta del ple del 17 de novembre del 2015, quan es va aprovar la moció, i el que va votar cada regidor. “Les actes són públiques, és una mica surrealista”, subratlla Oliveras. El batlle precisa que ara seguiran els criteris de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) per veure com han d'actuar, ja que hi ha altres localitats que també han rebut aquest requeriment, com ara Vilassar de Dalt i Cabrils. “No té ni cap ni peus. Donar suport a una declaració política no és la primera vegada que es fa”, conclou Oliveras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia