Administracions

ERC de Forallac vol solucions per a les deixalles

El govern va aprovar ahir per junta de govern el plec de condicions

Tots Som Forallac-ERC afirma que l'alcalde de Forallac, Josep Sala, ha admès que la població està en una situació d'il·legalitat amb el servei de recollida d'escombraries que es presta des de fa més de setze anys. A més, el partit adverteix que es pot donar el cas de possibles reclamacions d'indemnitzacions de l'empresa que fa el servei, Servitransfer.

Per la seva banda, l'alcalde, Josep Sala, manté que es tracta d'una situació concreta, heretada del traspàs de Cepsa a Servitransfer, i que des fa mesos es treballa en el ple de condicions per fer un concurs.

Tots Som Forallac es mostra sorprès del fet que, tot i que Sala, segons ells, reconegui que estan “en una situació d'il·legalitat”, s'hagi esperat a tenir una oposició activa i amb ganes de treballar per reaccionar davant la il·legalitat en què es troba el municipi perquè “durant setze anys” no s'ha posat a licitació el servei.

L'alcalde, Josep Sala, va explicar que ahir, i per Junta de Govern, es va aprovar el ple de condicions que ha de regir el concurs pel contracte del servei de recollida de deixalles al municipi. Sala va remarcar que aquest és un treball que fa mesos que es porta a terme. Sala també s'ha compromès a demanar un informe jurídic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia