Administracions

Municipal

Llavaneres tem perdre un ajut de l'Estat per renovar l'enllumenat

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres tem que un litigi obert amb una empresa els faci perdre un ajut de 623.000 euros que té atorgat del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per renovar bona part de l'enllumenat públic. L'alcalde, Joan Mora (ERC), explica que per adjudicar el projecte, que preveu canviar com a mínim 1.300 punts de llum, es va obrir un concurs i que durant el procés se'n va excloure una de les empreses que hi volia optar. Segons Mora, la proposta que va presentar no s'ajustava ni als requeriments tècnics ni als de qualitat que s'exigien en el plec de clàusules. La firma, però, ha respost al contratemps amb un recurs al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que automàticament ha obligat a aturar el projecte.

Una de les condicions que posa l'Estat per concedir aquest crèdit tou és adjudicar l'obra abans d'acabar aquest any. “Estem preocupats perquè, si no es resol aviat, quedarem fora de termini i perdrem els diners”, apunta Mora, que assegura que ja hi ha una empresa que ha guanyat el concurs i que l'Ajuntament està pendent d'encarregar-li oficialment la feina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.