Infraestructures i serveis

Infraestructures

Els veïns volen saber el cost d'alliberar l'AP-7

Reclamen al subdelegat del govern que ature les rotondes a l'N-340

Els veïns de l'N-340 volen conèixer el cost de l'alliberament dels peatges de l'autopista AP-7. Així ho van reclamar al subdelegat del govern de l'Estat, Emilio Ablanedo, en una reunió que van mantenir dijous al vespre i en què Ablanedo els va reiterar que no es renovarà la concessió de l'AP-7 el 2019. “Volem la gratuïtat de l'autopista al més aviat possible, una via on la concessionària no fa inversions i on l'accidentalitat és elevada”, va manifestar el portaveu de la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, Llorenç Navarro. El moviment veïnal també va traslladar al subdelegat del govern de l'Estat la reivindicació que Foment ature la construcció d'onze rotondes a l'N-340. “Hem d'aturar l'aberració que Foment planteja fer a l'N-340 i que tindrà un impacte econòmic negatiu per al territori”, va dir Navarro.

A més, els veïns van aportar documentació a Ablanedo sobre la petició d'un ajuntament ebrenc per fer una rotonda a l'N-340, que va ser desestimada perquè Foment la va rebutjar. El moviment veïnal està pendent d'una reunió amb el director general de Carreteres, mentre que el subdelegat del govern els va proposar una trobada amb el ministre de Justícia en funcions, Rafael Catalá, que també és responsable del Ministeri de Foment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia