Administracions

Vilamalla canvia les bombetes de l'enllumenat de tot el barri vell

L'Ajuntament de Vilamalla ha iniciat el procés per substituir un centenar de llums dels fanals públics, en el sector del barri vell per millorar l'eficiència energètica.

El pressupost de l'operació és de 47.436 euros, dels quals més de 8.000 són de l'IVA. Aquests diners han de servir per comprar llums del tipus LED, i el nombre de fanals que s'han de substituir és de 99.

Les feines de substitució s'han de fer en 21 dies naturals, segons preveu el contracte, i tots aquells que volen aspirar a fer les obres encara tenen el termini obert per fer-ho.

L'alcalde de Vilamalla, Carles Álvarez, indicava que aquesta era l'última de les fases de substitució dels llums. “Aquesta és la zona que ens faltava i ara és el moment adequat per poder-ho fer”, explicava.

El plec de clàusules administratives que han de regir el canvi de llums es va aprovar el 31 d'agost passat en la junta de govern local.

Un cop complert tot el procés i adjudicats els treballs, aquests començaran. Tot l'enllumenat del centre històric de Vilamalla podrà estar substituir amb vista a finals d'aquest mateix any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia