Infraestructures i serveis

Infraestructures

Foment diu que té un acord per desviar els camions per l'AP-7

El secretari d'estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, va anunciar ahir que el Ministeri de Foment té gairebé tancat un acord amb la concessionària Abertis per desviar camions de l'N-340 a l'autopista AP-7 al tram de l'Ebre. Un acord que pràcticament estava tancat fa un any i que implicava bonificacions per als camions a partir del gener d'enguany. La provisionalitat del govern de l'Estat va evitar que s'apliqués, mentre que l'acord que Gómez-Pomar va anunciar ahir està encara pendent de l'aprovació dels departaments de Territori i Interior.

Tant el moviment veïnal de l'N-340 com els transportistes han rebutjat aquesta opció i reclamen la gratuïtat dels peatges de l'AP-7 a l'Ebre.

D'altra banda, el secretari d'estat d'Infraestructures va defensar les inversions de Foment a la xarxa ferroviària i va reclamar a la Generalitat que execute la part que li correspon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia