Urbanisme

Vilamalla afronta la segona fase d'obres del camí d'accés als horts

L'Ajuntament ha posat a licitació els treballs que han de completar les feines fetes el 2014

Es pavimentarà i s'hi farà arribar la xarxa d'enllumenat públic

L'Ajuntament de Vilamalla afronta aquest final d'any la segona fase del projecte d'accessos als horts situats al vessant est del poble, just darrere de la casa de la vila. Aquestes noves obres han de servir per pavimentar tots els camins d'aquell espai, per instal·lar un nou tub de regadiu, i per formar una cuneta per a la recollida d'aigües, així com per portar-hi tota la instal·lació que permeti fer-hi arribar la xarxa d'enllumenat públic. A més a més, a l'espai del camí d'accés hi ha unes edificacions que s'enderrocaran i es tornaran a fer en una zona lliure de pas dins la parcel·la de l'hort que correspongui. Així mateix, s'haurà d'enderrocar una part de paviment de formigó i de paviment asfàltic per poder instal·lar la xarxa d'enllumenat. La pavimentació es farà inicialment amb subbase i posteriorment s'hi acabarà estenent una capa de formigó.

Actualment, les obres estan en procés de licitació per un preu de sortida de 132.929 euros, una xifra que té l'IVA inclòs i que es compta que es podrà rebaixar en ser adjudicada. El termini de presentació d'ofertes està obert fins al 21 d'aquest mes de novembre.

L'alcalde de Vilamalla, Carles Álvarez, dóna importància a aquests treballs perquè són “d'interès per a moltes persones del municipi”: “A vegades pensem que les persones han de relacionar-se socialment al casal, però pensem que els 60 horts que hi ha en aquesta zona són un gran espai de sociabilització i un bon lloc perquè la gent es mogui i faci exercici.”

LA XIFRA

132.929
euros.
Aquest és el cost calculat dels treballs calculat i el preu de sortida de la licitació que està en marxa.

LA FRASE

Els horts són un gran espai de sociabilització per a molts veïns
Carles Álvarez
ALCALDE DE VILAMALLA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia