Urbanisme

Municipal

infraestructures

Perilla la construcció del nou edifici del pavelló poliesportiu del Masnou

L'empresa responsable en demana la suspensió per discrepàncies tècniques i econòmiques

El consistori està treballant per trobar-hi una solució

Les obres per construir el nou edifici del pavelló poliesportiu del Masnou corren perill. L'empresa responsable dels treballs –dels quals ja se n'ha executat un 50%– Romero Gamero, SAU, ha sol·licitat la seva suspensió i que es procedeixi a la resolució del contracte al·legant discrepàncies de caire tècnic i econòmic. Aquesta firma és a qui la junta de govern local de l'Ajuntament va adjudicar el contracte el 12 de març del 2015 per a la construcció del nou equipament i la reforma del pavelló actual, per un import d'1.793.127,16 euros, amb l'IVA inclòs. Ara, arran d'aquest anunci, el consistori ja està treballant per trobar una solució que no suposi haver de parar aquest projecte.

“Primer hem de valorar els informes pertinents i després prendrem una decisió”, ha explicat l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras (ERC), que ha reconegut que amb aquesta decisió de l'empresa “perilla la construcció del pavelló”. En aquest sentit, l'alcalde ha comentat que “fa temps que el ritme de les obres no és el correcte”, de manera que fins la setmana vinent “no es prendrà cap decisió al respecte”. Malgrat aquesta decisió de l'empresa, Oliveras ha explicat que “formalment els treballs no estan aturats fins que l'Ajuntament digui si accepta o no la renúncia”, però ha assegurat que, en el cas que s'hagin d'aturar completament, “es farà tot el possibles per reprendre-les com més aviat millor”.

Finalment, l'alcalde del Masnou ha reiterat la necessitat de “no precipitar-se” a l'hora de prendre la decisió respecte al contracte amb la firma responsable de les obres.

El nou edifici del pavelló poliesportiu està previst que tingui una superfície d'uns 2.663 m², i una de les característiques del projecte és que s'aconsegueix un accés comú a totes les instal·lacions esportives municipals mitjançant un vestíbul general únic que possibiliti el control d'accés als pavellons esportius, els vestidors, la piscina, la cafeteria i tota la resta d'espais.

LA FRASE

Primer hem de valorar els informes adequats i després prendrem una decisió
Jaume Oliveras
Alcalde del Masnou

LES XIFRES

2.663
metres quadrats
és el que està previst que tingui de superfície el nou edifici del pavelló poliesportiu del Masnou.
1,7
milions
d'euros és l'import pel qual es van adjudicar les obres a l'empresa que ara ha demanat parar-les.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia