Urbanisme

Masquefa posa al dia les seves urbanitzacions

L'Ajuntament preveu invertir un milió d'euros als diferents nuclis

Masquefa ha engegat el segon any d'un ambiciós pla de millora a les urbanitzacions del municipi. Els primers dies del 2017 ja es van fer tasques d'asfaltatge a l'entorn de l'escola Font del Roure aprofitant el parèntesi nadalenc.

El passat 9 de gener van començar les obres de substitució de l'asfalt a la urbanització de Can Parellada, una de les més importants del municipi.

El pla es va engegar l'any passat i preveu una inversió propera al milió d'euros al llarg de tot el mandat. Una actuació comuna a tots els nuclis és el reasfaltatge dels carrers en mal estat i la pavimentació de voreres. També serà general l'adequació de zones verdes, parcs infantils, zones esportives i contenidors. En alguns casos també es posarà al dia l'enllumenat públic.

Pel que fa a les actuacions específiques, a Can Parellada es faran millores a la zona esportiva, es reordenarà el trànsit, es crearà una rotonda a l'entrada i s'adequarà la zona d'esbarjo.

A Can Quiseró es faran obres de millora al local social, un camí de connexió amb el Maset per a vianants i ciclistes i una millora del parc infantil.

El nucli de Can Valls veurà com s'adequa la zona de contenidors, la zona verda de la Font i el parc infantil.

Finalment, el Maset només veurà com es reparen els carrers que presentin problemes en la seguretat viària. Els propietaris van rebutjar fa un any en un referèndum el projecte d'urbanització que proposava l'Ajuntament. El projecte implicava l'aportació de 23 euros per metre quadrat per part dels propietaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia