Infraestructures i serveis

municipal

mobilitat

Castellar prova l'estacionament gratuït en temps limitat

A banda de les zones blaves, a Castellar del Vallès hi podria haver en un futur el que l'Ajuntament anomena zones vermelles d'estacionament. En aquestes zones, a les vermelles, els vehicles hi podran aparcar un màxim de 30 minuts en el mateix horari de zona blava, és a dir, de dilluns a divendres de dos quarts de deu a la una, i de les cinc a les vuit, i els dissabtes de deu a dues. Els conductors que vulguin beneficiar-se d'aquests llocs d'aparcament no hauran de posar tiquet, només posar en un lloc ben visible l'hora que han estacionat.

De moment, aquesta iniciativa és una proposta “experimental, pensada per donar servei a unes zones comercials que tenen una certa problemàtica d'aparcament i que ara disposaran d'aquests estacionaments ràpids”, explicava el regidor de Planificació, Pepe González.

En un principi, el consistori delimitarà cinc places d'aparcament de color vermell, dues al carrer Mestre Miró i tres al carrer Prat de la Riba, a l'altura de la plaça Catalunya. Per fer-ho, però, caldrà modificar l'ordenança municipal reguladora de la circulació de vianants i vehicles en el pròxim ple, que es farà avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia