Urbanisme

Rubí estudiarà reclamar per l'obra de Sant Muç

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i la regidora de Serveis Territorials, Maria Mas, es van tornar a comprometre a encarregar a una enginyeria externa la valoració dels resultats de les obres de la urbanització de Sant Muç. Les obres, les va executar l'empresa Dragados entre el 2003 i el 2008 amb moltes incidències i aturades, i el consistori les va rebre el 2011, amb un sobrecost final per als veïns que pot arribar als 6 milions. Aquest nou peritatge servirà per veure si poden reclamar a la constructora, i se sumarà als que van fer anteriors governs per obligar l'empresa a arreglar alguns desperfectes.

Arran de les queixes dels veïns de la urbanització, una de les més grans de Catalunya, contra la quota de liquidació de l'obra, l'alcaldessa i tècnics municipals van assegurar que l'han de tirar endavant “per responsabilitat”, perquè la llei els hi obliga, ja que “no es va fer quan tocava”, i van afegir que donaran la màxima informació i facilitats de pagament. També van explicar que caldrà obrir un expedient de modificació del projecte de reparcel·lació per satisfer les indemnitzacions en compliment de sentències que els obligaven a ampliar l'àmbit d'urbanització. La majoria de terrenys de la urbanització tenen una superfície d'entre 600 i 900 m² i els correspondrà una quota de liquidació d'entre 1.500 i 3.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia