Medi ambient

municipal

seguretat

Arenys de Munt posarà més càmeres per vigilar les àrees d'emergència

Aquest estiu s'ha informat els qui no en feien un bon ús, però ara es vol ampliar a altres punts que són “abocadors”

L'àrea d'emergència per dipositar les deixalles que no es recullen amb el porta a porta es controla amb càmeres de vigilància a Arenys de Munt. L'experiència s'ha portat a terme aquest estiu a l'aparcament Bellsolell, on s'han tancat els contenidors per controlar l'accés a l'àrea, que té un horari d'obertura. Segons explica el regidor d'Espai Públic, Àngel Castillo (ERC), d'aquesta manera es vol evitar que es faci servir el punt de recollida com si fos un abocador. Fins ara un informador s'ha dedicat a conscienciar els qui s'adreçaven a aquest indret per portar deixalles. “Ha funcionat, però ara començarem a posar sancions als qui deixin les bosses fora de lloc a partir del que es visualitza a les imatges”, indica el regidor de l'àrea.

Al municipi hi ha dues àrees d'emergència més, una a l'entrada del polígon industrial del Torrent d'en Puig i l'altra a la urbanització de l'Ajup. “Són abocadors on s'acumula la brossa, i per això la solució serà acabar implantant el mateix sistema”, diu Castillo.

La retirada de trastos vells la fa, els dijous, l'empresa Arca del Maresme. “L'incivisme té un cost elevat i ens obliga a fer-los venir més dies”, explica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia