Medi ambient

Tremp tindrà un festival de fotografia de natura

Photo Terra pretén reivindicar la fotografia com a eina de conservació

Tremp acollirà del 4 al 6 de novembre el festival Photo Terra, una iniciativa que pretén crear un espai de debat, formació i comunicació sobre el paper de la fotografia de natura en la conservació del territori i el turisme de natura. L'esdeveniment, organitzat per Photo Logistics amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp, coincidirà amb la trobada anual de socis d'Aefona (Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura). La presentació de Photo Terra va tenir lloc dilluns a la Diputació de Lleida. Durant l'acte, l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, va afirmar que amb el festival es pretén donar a conèixer els atractius paisatgístics de Tremp i del Pallars Jussà per poder esdevenir una comarca de destinació turística. Precisament, el responsable de recursos naturals de l'Ajuntament de Tremp va afegir-hi que el Pallars Jussà és un enclavament reconegut pels fotògrafs de natura per la multitud de racons i indrets dels quals disposa i per l'espectacularitat de les imatges que s'aconsegueixen.

Els objectius principals del festival, tal com ha explicat el responsable de Photo Logistics, Carles Santana, es basen en tres eixos temàtics: la fotografia de natura com a eina de conservació del medi natural, la comunicació mitjançant la imatge i el paper del turisme de natura en el canvi de percepció de les comunitats locals. Els organitzadors s'han marcat com a objectiu de futur que aquest festival esdevingui un referent al sud d'Europa de fotografia de natura i conservació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia