Medi ambient

tribunals

cas acuamed

Desvinculen Federico Ramos del cas Acuamed

El jutge de l'Audiencia Nacional Eloy Velasco ha ordenat el sobreseïment de la investigació pel presumpte frau de l'empresa pública Acuamed pel que fa al seu expresident i exsecretari d'estat de Medi Ambient, Federico Ramos, i de la directora general de l'Aigua, Liana Sandra Ardiles. Velasco ha adoptat aquesta decisió en un acte en el qual accepta la petició de tots dos perquè s'arxivés el cas després d'haver prestat declaració com a investigats.

Ramos es va veure involucrat en el cas Acuamed després que diversos exempleats de l'empresa pública asseguressin al jutge que va participar en una presumpta reunió amb els FCC en la qual es va pactar una “compensació indeguda” de 40 milions d'euros a la constructora.

Velasco ha reconsiderat la seva decisió de tenir-lo com a investigat al costat de la directora general de l'Aigua, en constatar que “cap d'ells dos tenia respecte a Acuamed funcions executives reals ni contacte directe amb els expedients o els contractistes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.