Medi ambient

municipal

infraestructures

El govern finançarà la millora del Trabucador

La direcció general de Turisme de la Generalitat ha concedit una subvenció de 200.000 euros a l'Ajuntament de la Ràpita per tal de tirar endavant el projecte de construcció d'una base nàutica a l'istme del Trabucador. Amb aquesta subvenció, l'Ajuntament cobrirà la meitat del cost del projecte que permetrà condicionar l'espai natural més visitat del Delta.

L'Ajuntament continua buscant altres fonts de finançament per executar el projecte i ha encetat els tràmits per aconseguir la titularitat de l'espai, que es troba en domini marítim terrestre i és de l'Estat. “Hem fet tots els tràmits necessaris per aconseguir la titularitat i posar fil a l'agulla en l'execució d'aquest equipament i regular-ne i dinamitzar-ne els usos”, ha explicat l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós. Després de les reunions mantingudes, Caparrós es mostra optimista i espera aconseguir la concessió per tal que el projecte del Trabucador sigui realitat la temporada turística del 2018.

Durant les darreres setmanes s'ha completat el desmantellament de la línia elèctrica que subministrava el servei a les salines de la punta de la Banya. Un desmantellament que obre més el potencial turístic del Trabucador, que segons un estudi de la URV rep 360.000 visitants l'any. A més de la base nàutica, l'Ajuntament preveu reordenar l'entorn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia