Medi ambient

Municipal

Llavaneres renovarà bona part de l'enllumenat públic

El projecte preveu instal·lar llums LED en 2.016 punts de tot el municipi

L'Ajuntament de Llavaneres ja ha formalitzat el contracte amb l'empresa SICE a la qual es va adjudicar el projecte per a la instal·lació de llums LED en 2.016 punts dels 2.800 que hi ha tot el municipi.

L'objectiu és millorar l'eficiència energètica i adequar els nivells lumínics a la normativa. El canvi, a més, suposarà una rebaixa econòmica important en la despesa i es calcula que hi haurà un estalvi de consum d'electricitat d'un 65%, que representa uns 145.000 euros menys de la factura. La instal·lació dels nous LED té un cost de 623.174 euros, que l'Ajuntament assumirà a través d'un crèdit concedit per l'Institut per la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (IDAE), a interès zero i a tornar en deu anys. Les tasques de substitució començaran a partir del mes que ve i tenen un termini d'execució d'un any, tot i que la previsió és que el procés duri només uns sis mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia