Medi ambient

Agricultura pacta amb el sector el pla contra el cargol poma

Es pretén confinar el mol·lusc invasor al marge esquerre del delta de l'Ebre

El Departament d'Agricultura ha consensuat amb els representants de la comissió tècnica de seguiment de la lluita contra el cargol poma al delta de l'Ebre les actuacions que es duran a terme els pròxims mesos contra el mol·lusc invasor. La directora general d'Agricultura, Teresa Masjuan, va presidir ahir la reunió amb representants de les cooperatives, organitzacions agràries, comunitats de regants, entitats ecologistes, agents rurals i l'IRTA.

L'objectiu del pla és contenir la plaga i evitar la propagació del cargol poma, que afectaria el conreu de l'arròs i la biodiversitat del Delta. En aquest sentit, es pretén confinar el cargol poma al marge esquerre de l'Ebre i disminuir la presència en aquest espai, mentre que s'eradicaran els focus al marge dret. També es potenciarà la recerca. El pressupost del pla per a l'any que ve serà d'un milió d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia