Medi ambient

medi ambient

premi

Premien la Sala Galà de Cassà i l'escola Les Mèlies de Vilafant

Han rebut els premis Cilma, que incentiven l'adopció de mesures per reduir les emissions contaminants

La Sala Galà de Cassà de la Selva i l'escola Les Mèlies, de Vilafant, van rebre ahir, respectivament, el primer i el segon premi de la desena edició dels Premis Medi Ambient Cilma –promoguts per Cilma i la Diputació de Girona–, que tenen com a objectiu incentivar en edificis i equipaments públics l'adopció de mesures d'estalvi i d'eficiència energètica per reduir les emissions de CO2.

El primer premi, atorgat a l'Ajuntament de Cassà, està dotat amb 3.000 euros i amb aquest premi el jurat va valorar les actuacions de millora de l'eficiència energètica dutes a terme a la Sala Galà, que els han permès estalviar en consum d'electricitat, emissions i un estalvi econòmic global d'uns 12.000 euros gràcies, sobretot, a la renovació del sistema de climatització de la part nova de l'edifici. Amb els 3.000 euros del premi, l'Ajuntament preveu solucionar problemes de climatització de la segona planta de la biblioteca.

Pel que fa al segon premi, valorat en 2.000 euros, per a Vilafant, el jurat va destacar la substitució de 100 fluorescents convencionals per fluorescents de tecnologia LED, així com la instal·lació de cartells de sensibilització en l'estalvi d'aigua i energia. També es va atorgar un premi addicional de 500 euros a Vilablareix pel projecte realitzat al pavelló.

LA XIFRA

3.000
euros
és la dotació del primer premi i 2.000 euros, la del segon.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia