Medi ambient

municipal

recollida d'escombraries

Arenys de Mar fa canvis en el porta a porta

Ja no es recollirà la brossa que es deixa fora d'hores o de la fracció que no toca

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha implementat més canvis en la recollida de la brossa per tal de millorar el sistema porta per porta a la vila. En els darrers dies s'han vist més bosses etiquetades com a incorrectes al carrer perquè la brigada municipal durant el dia ja no recull la brossa que els veïns incívics deixen fora d'hores o incomplint la fracció de recollida que pertoca aquell dia.

El govern local defensa que l'objectiu és millorar els resultats de la recollida selectiva i “un mal necessari” era deixar d'emportar-se les escombraries mal dipositades de manera sistemàtica per algunes persones i ser estrictes amb l'aplicació de l'ordenança municipal reguladora. L'Ajuntament vol perseguir la mala praxi d'alguns veïns que “perjudiquen la bona feina i el compromís de la resta que fan bé el porta a porta”.

A més, anuncia que darrerament estan fent més inspeccions de les bosses mal dipositades i que ja s'han enviat 16 avisos als veïns identificats. Las sancions s'aplicaran en aquells casos que siguin reincidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia