Medi ambient

Denunciat per haver intentat vendre un aligot dissecat

Un veí de Solsona demanava per internet 300 euros pel rapinyaire

Els Mossos d'Esquadra van denunciar la setmana passada un veí de Solsona de 44 anys per haver intentat vendre per internet un aligot dissecat, un ocell rapinyaire protegit de la fauna salvatge autòctona. La investigació va començar el 12 de gener, quan la policia va conèixer els fets. El 3 de febrer van localitzar el propietari de l'animal i el van denunciar per haver comès una infracció greu de la llei de protecció dels animals. L'home demanava 300 euros per l'aligot. L'animal, un aligot comú (Buteo buteo), va ser intervingut i traslladat al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Santa Perpètua de Mogoda.

Segons els Mossos, es tracta d'una espècie protegida i el seu propietari estaria cometent una infracció greu de la llei per practicar la caça, la captura en viu, la venda, la tinença, el tràfic, el comerç, l'exhibició pública i la taxidèrmia d'exemplars d'espècies protegides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia