Medi ambient

Cassolada per la manca d’aigua a Residencial Park

Els veïns de la urbanització de Maçanet de la Selva es van reunir ahir davant de l’ajuntament, tips dels talls de subministrament cada cap de setmana

Exigeixen solucions immediates

Els veïns de la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva, indignats per les deficiències entre setmana i la manca total d’aigua els caps de setmana, van fer una cassolada ahir davant l’ajuntament per exigir solucions immediates. “Estem tips dels problemes que tenim amb l’aigua i, a sobre, l’alcalde ens diu que tinguem paciència”, va dir la vocal i portaveu de l’Associació de Veïns de Residencial Park, Concepció Adán, que va ser ahir a la protesta però que va deixar clar que la convocatòria l’havien fet els mateixos veïns. Adán també va assegurar que l’Ajuntament “culpa dels problemes d’aigua els mateixos veïns” perquè diu que “els caps de setmana s’omplen piscines i hi ha gent que usa l’aigua sense pagar”. “Però això no és un problemes dels veïns que paguem cada mes el rebut”, va dir.

El problema de l’aigua a Residencial Park és històric, segons assegura el portaveu d’ERC a Maçanet, Xavier Xarbau, que va dir que fa tres anys que treballen en el tema de l’aigua. “En el ple del juny vam presentar una proposta per crear una taula on es treballessin els problemes i es busquessin solucions al problema de l’aigua a Residencial Park perquè la solució ha de passar per una corresponsabilitat de totes les parts i ha de ser transparent, però no es va aprovar”, va dir. És contundent quan diu que els veïns tenen dret a un servei bàsic com és l’aigua i que si paguen la factura han de rebre el servei. Manté que té “por” que l’equip de govern, que ja s’ha reunit amb l’empresa subministradora (Rec Madral), acordi “una fórmula maquillada” i que es torni a tenir “una empresa que no està a l’altura”.

La veïna de Residencial Park Antonia Luna va explicar que la situació en què es troben ara és “insofrible”, perquè des de Sant Joan cada cap de setmana es queden sense aigua i entre setmana els talls són intermitents. I això és culpa, sempre segons Luna, del mal estat de les canonades.

LA FRASE

L’alcalde diu que és culpa dels veïns que omplen les piscines i dels que usen l’aigua sense pagar
Concepció Adán
Portaveu de l’Associació de Veïns RESIDENCIAL PARK


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia