Medi ambient

Territori

Rehabiliten la font de la Mina de Solsona

Dilluns comencen a reparar els danys causats per l’esllavissada del març

L’Ajuntament de Solsona iniciarà dilluns els treballs de neteja i consolidació de l’espai de la font de la Mina, afectat per una forta esllavissada provocada per un dels temporals del mes de març passat. S’hi adequarà el talús desestabilitzat, s’hi recuperarà el corriol que va desaparèixer i el mobiliari urbà destrossat. En una fase posterior, la primavera vinent, es millorarà l’indret amb la replantació de vegetació autòctona de ribera.

L’obra, adjudicada a l’empresa Excavacions Comajuncosa Olius per 12.100 euros, consistirà en la retirada de terres i rocs, l’adequació del talús proper a la balma, la formació d’una escullera amb pedra existent a la base i la recuperació del tram de corriol que va quedar afectat per l’esllavissada.

L’actuació es durà a terme al llarg d’aquest mes i l’espai estarà tancat. A més, a la primavera es completarà amb una replantació de vegetació autòctona. També es refarà el mobiliari urbà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia