Xàbia reforestarà la Granadella

La regidoria de Medi Ambient de Xàbia organitza un any més el Dia de l'arbre. Una jornada lúdica de gran importància mediambiental que servirà per a reforestar la Granadella. La cita tindrà lloc el diumenge, 21 de febrer, a les 10 del matí. El punt de trobada serà en el parc forestal de la Granadella, al costat de l'aparcament del centre hípic.

Segons ha assenyalat l'edil responsable de l'àrea, Doris Courcelles, «aquesta iniciativa pretén recuperar espècies autòctones de Xàbia i, sobretot, repoblar zones ambientals que es troben degradades, ja siga per haver patit algun incendi o per altres circumstàncies».

Així, els voluntaris de l'Assemblea Local de Creu Roja de Xàbia, Protecció Civil, l'Aula de la Natura «El Portitxol», el Centre Excursionista i els bombers voluntaris de Balcón al Mar i de Cumbres del Sol més tot aquell que vulga participar plantaran al voltant de 1.000 exemplars d'espècies autòctones com el margalló, l'arç negre, el pi, la carrasca i l'almer, i entre les aromàtiques destacarà la farigola i el romaní.

El Montgó, el camí del Tossal Gros, la Granadella són algunes de les zones que han estat repoblades en altres ocasions. Aquest tipus d'iniciatives en les quals participa de forma activa la ciutadania està fent que la massa forestal de Xàbia estigui regenerant-se de forma «molt positiva», ha destacat la regidora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.