Bellreguard augmenta en un 35% el reciclatge de vidre en tan sols tres anys

Segons dades estadistiques de l'empresa responsable de la recollida selectiva de vidre, des dels anys 2005 al 2008,Bellreguard recicla un 35% més.

Així, per exemple, en 2008 es van registrar 70.690 kg. de reciclatge arreplegats, front els 45.889 de 2005. Les xifres també desvelen que en 2007 va haver un xicotet descens del reciclatge respecte el 2006.

Pel que fa als contenidors, s'aprecia un increment en el nombre. En 2008 hi havia 27 contenidors, 5 més que en l'any 2005. L'augment dels contenidors ha sigut paral·lel al creixement de la població de Bellreguard. S'espera que en breu s'instal.len més contenidors a alguns punts nous per tal de continuar creixent en la recollida selectiva ja que es una preocupació constant de l'Ajuntament de la vila.

També cal subratllar l'actitud del veïnat, que, a poc a poc, ha pres consciència sobre la necessitat de reciclar, per poder reutilitzar allò que s'hi recicla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.