L'Eliana se suma a l'apagada mundial «l'Hora del Planeta»

L'Ajuntament de l'Eliana se sumarà el proper dissabte a l'apagada mundial impulsada per l'organització WWF (World Wildlife Found) tallant el subministrament elèctric de l'enllumenat públic de la plaça del País Valencià, la plaça de l'Església i la Casa Consistorial durant 30 minuts. «Es tracta d'una apagada simbòlica amb el qual volem donar suport la campanya de WWF 'L'hora del planeta' i fer una crida als nostres veïns perquè secunden aquesta iniciativa» ha explicat la regidora de Serveis i Medi ambient, Marta Andrés, qui ha avançat que l'apagada donarà començament a les 20.30 hores.

L'edil també ha destacat que l'adhesió de l'Eliana a la campanya «demostra el compromís de l'equip de govern amb el medi ambient i la seua implicació en la lluita contra el canvi climàtic». De fet, no és la primera vegada que el consistori advoca per polítiques d'estalvi energètic en l'enllumenat públic. L'any passat també es va adherir a la campanya «L'hora del planeta» i en els últims anys ha emprès accions d'estalvi energètic en l'enllumenat públic com ara la instal·lació de mecanismes de reducció de flux en els fanals del municipi, el retard de l'encés i les hores diàries de funcionament en l'enllumenat ornamental de nadal i falles, així com la substitució de les bombetes de les garlandes per unes de baix consum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.