Torrent s'ha afegit a l'apagada mundial en favor del Planeta

La ciutat de Torrent ha estat una de les principals localitats del País Valencià que s'ha unit a la mobilització global contra el canvi climàtic, mitjançant la campanya coneguda com a «l'Hora del Planeta» convocada per WWF.

D'aquesta manera entre les 20.30 i les 21.30 hores, han passat 60 minuts amb els principals monuments de la localitat a les fosques així com diferents carrers i avingudes de la vila.

Amb aquesta iniciativa, la cinquena població en nombre d'habitants del País Valencià, pretén unir-se a la xarxa de municipis del País Valencià sobre el canvi climàtic i la qualitat ambiental i a la xarxa espanyola de ciutats pel clima.

La iniciativa també ha estat seguida per una bona quantitat de domicilis dels ciutadans i ciutadanes més conscienciats i aquells que prèviament s'havien informat pels seus propis mitjans sobre aquesta circumstància.

La municipalitat torrentina però, no ha realitzat cap campanya informativa sobre aquest esdeveniment i ha procurat protagonitzar en solitari l'acció de l'apagada a favor del planeta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.