Medi ambient

L’Ajuntament de Ribes inverteix en la millora de l’entorn natural

Una de les actuacions més destacades és a la zona del pont de la Coma, afectada per la riuada de l’octubre

L’Ajuntament de Ribes de Freser ha invertit un total d’11.994 euros en diversos treballs de millora als espais d’interès natural i protegits del municipi. Aquests treballs han estat subvencionats en un 90% del seu cost total pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

Les obres de consolidació i de rehabilitació per les destrosses de les riuades de mitjan mes d’octubre passat al pont de la Coma, al riu Seganell, és una de les actuacions més destacades de les que s’han dut a terme. A més, s’han restaurat les dues cartelleres informatives situades al refugi Pla d’Erola i a Serra Cavallera seguint el manual d’estil de senyalització d’Espai d’Interès Natural i de Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i s’han actualitzat els miradors del Pla d’Erola i un de l’Espai d’Interès Natural Obagues del Rigat (Sant Antoni) que havien estat víctimes d’actes vandàlics.

A part d’aquestes actuacions puntuals, l’Ajuntament de Ribes de Freser ha fet netejar un total de 18,7 quilòmetres de sis camins de la zona catalogada com a espai d’interès natural, que és un dels principals valors i atractius del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia