Medi Ambient diu que el camí d'accés al paratge de les Santes és competència de l'Ajuntament de Cabanes

L'equip de govern ha evitat reparar el camí asfaltat, ple de clots, al·legant que la responsabilitat era de la conselleria

La Conselleria de Medi Ambient ha donat com a resposta a una pregunta parlamentària presentada pel Grup Compromís respecte al fet de si tenia previst arreglar el camí d'accés a l'ermita de les Santes, en ple cor del Desert de les Palmes, que aquesta via és de competència municipal.

La resposta, segons el regidor d'Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, desacredita les «excuses» donades pel govern municipal «al·legant que s'entrava en competència de la Conselleria de Medi Ambient» i que, per tant, «queda clar que l'abandó del camí, és responsabilitat directa de l'equip govern municipal».

Mulet també ha recordat que els ecosocialistes reclamen des de 2003 l'adequació del camí que es troba des de fa anys en prou mal estat —clots i ferm fet malbé— fet que, a més de perjudicar la seguretat viària, també fa que s'incremente la contaminació acústica, segons Mulet.

La pregunta parlamentària incloïa una interpel·lació sobre si existeix cap pla d'evacuació de l'ermita en cas d'incendi tenint en compte l'eventual presència d'escolars, però Mulet considera que amb la seua resposta, la conselleria «es desentén de dotar l'indret de mesures».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.