Montgat reclama a l'Estat que arregli els accessos a la platja malmesos pel temporal de març

L'Ajuntament assegura que, de moment, no ha rebut resposta del Ministeri

Una part de la platja de Montgat es va veure afectada pel temporal de neu del mes de març passat. Concretament, el fort onatge va malmetre una rampa d'accés a la sorra, que va quedar destrossada, i també va deixar inutilitzada unes escales de fusta, a més d'haver quedat reduïda la superfície de platja. Per tot això, l'Ajuntament de Montgat va fer una sol·licitud al Ministeri de Medi Ambient per reparar els accessos a la part dela platja de Montgat que delimita amb el terme municipal del Masnou, però de moment el consistori no ha rebut cap resposta de l'Estat.

En aquest sentit, la regidora de Comunicació, Cristina Ares (PSC), va concretar les demandes amb l'afirmació que «bàsicament s'ha de refer alguna rampa i reforçar l'escullera del passeig». Ares, a més, va justificar aquestes demandes perquè «hi ha determinats punts d'aquesta zona que poden comportar un perill per als usuaris». De fet, a hores d'ara està prohibit el pas de vianants tant a la rampa d'accés malmesa com a les escales de fusta. Tal com comentava la regidora, una de les conseqüències més directes d'aquestes destrosses serà que no hi haurà prou sorra a la platja perquè s'hi instal·li la guingueta que cada estiu hi havia en aquest punt. Tot i les reclamacions fetes, Ares va reconèixer que no veu factible que les reparacions es puguin fer abans de la temporada d'estiu, encara que a pocs metres les màquines treballen per reparar la platja de Masnou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.