Almoines dedica la VIII Setmana Mediambiental als aiguamolls

Un any més, la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Almoines ha organitzat la Setmana Mediambiental amb l'objectiu de donar a conéixer el medi ambient més proper i sensibilitzar sobre la importància de la seua preservació.

Enguany com que està dedicada als aiguamolls, les activitats giren al voltant d'aquesta temàtica. Una de les activitats destacades és la visita al Centre Espanyol d'Humedals i l'aula natura de la Marjal de Gandia, excursió programada tant per a escolars com per als veïns del poble que estiguen interessats.

A més, hi ha una gran varietat de tallers, conferències i exposicions que es celebraran durant tota la setmana del 17 al 22 de maig. La Setmana Mediambiental culminarà dissabte amb la ja tradicional Fireta de Tallers Mediambientals.

Cal destacar la participació activa del teixit associatiu d'Almoines i el Fòrum Ciutadà Agenda 21 Local, en el disseny de la programació de la Setmana Mediambiental. A més, han col·laborat la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania i la Diputació de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.