Medi ambient

Celrà promou les bosses reutilitzables

L’objectiu és reduir les bosses de plàstic

Els comerços les repartiran coincidint amb les compres de Nadal

Coincidint amb les festes nadalenques, diversos comerços de Celrà han engegat una campanya amb l’objectiu de reduir les bosses de plàstic d’un sol ús. La iniciativa, que porta per nom “A Celrà ho fem bé!”, consisteix a repartir bosses reutilitzables per transportar fruita, verdures i qualsevol producte a granel. En la presentació, que es va dur a terme dijous passat en un establiment del municipi, es van donar detalls de la campanya. La bossa està feta amb una tela forta i resistent que pot aguantar fins a tres quilos i es pot posar a la rentadora. Concretament, la tela és de malla per deixar respirar i veure el producte que es porta a dins. Si la bossa es trenca o es fa malbé, també es pot reciclar al contenidor groc. A més a més, el fabricant de les bosses dona un 10% del seu benefici a Rezero, Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable.

La campanya també inclou un concurs de fotografia, amb un premi d’un val de 100 euros per gastar als establiments de l’Associació de Comerciants de Celrà. Per participar-hi, cal una fotografia on surti la bossa i penjar-la a les xarxes socials abans del 15 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia