Medi ambient

medi ambient

Cubelles vol vigilància ambiental al Foix

L'Ajuntament de Cubelles ha proposat al Consorci dels Colls Miralpeix-Garraf, del qual forma part, que s'inclogui la platja Llarga i la desembocadura del riu Foix en el pla de vigilància ambiental. Aquesta actuació es realitzarà els caps de setmana des del diumenge 18 de juliol fins a mitjan octubre d'aquest any, el període amb una major afluència de visitants. La principal funció del pla de vigilància és donar tota la informació necessària als visitants per evitar comportaments incívics que puguin degradar els valors mediambientals de zones ecològicament sensibles i detectar problemàtiques al respecte i així poder solucionar-les i evitar-les.

Els principals problemes registrats a Cubelles són els abocaments de deixalles, els gossos deslligats i sense morrió, les barbacoes –principalment sota la pineda de la zona de pícnic– els pescadors situats a les passarel·les, amb el perill que això comporta, i l'acumulació de restes de menjar que els usuaris de la zona donen a les aus.

D'altra banda, l'Ajuntament està tramitant que es pugui incloure la desembocadura del riu Foix com a zona de reserva de pesca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia