Medi ambient

Bussejadors voluntaris netegen els fons marins de Xàbia

La regidoria de Medi ambient crida a la col·laboració ciutadana per a mantenir net el litoral.

Bussejadors voluntaris han sortit a la mar per a netejar els fons marins de Xàbia. La jornada, organitzada pel Club Nàutic de Xàbia i el Centro de Buceo Pelicar, pretén, sobretot, conscienciar sobre la necessitat de mantindre net el litoral.

Des de restes de xarxes, ampolles, llandes fins a algunes ulleres de sol o fins i tot, una tovallola són alguns dels residus que han extret de forma manual els voluntaris durant una jornada que ha arrencat sobre les nou del matí. A aquesta hora una embarcació facilitada pel Nàutic i una zòdiac del centre Pelicar han partit des de les instal·lacions del recinte portuari per a netejar els fons dels punts habituals de fondeig per part de les embarcacions.

Per la seua part, la regidora de Medi Ambient de Xàbia, Doris Courcelles, reitera el seu agraïment a l'organització pel seu treball i fa una crida a la conscienciació ciutadana perquè «només amb la col·laboració de tots podem mantindre netes i en bones condicions les aigües de Xàbia», ha dit l'edil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.