Medi ambient

Gandia planteja una empresa pública per impulsar les energies renovables

Un dels aspectes més importants serà la instal·lació d'infraestructures per a la producció d'energies renovables als principals edificis municipals de la ciutat.

L'alcalde de Gandia, Jose Manuel Orengo, i el tinent d'alcalde de Sostenibilitat, Fernando Mut, han anunciat una nova iniciativa en la línia del seu compromís amb el respecte al medi ambient i a la sostenibilitat.

Es tracta d'una empresa per oferir serveis al voltant de les energies renovables per tal d'impulsar l'estalvi energètic, assessorar els veïns en el tema i lluitar contra el canvi climàtic.

Tal i com ha explicat Orengo, la nova empresa centrarà la seua activitat en tres branques per acomplir amb aquest compromís: oferir un servei que optimitze l'ús d'energia en edificis públics i en l'enllumenat dels carrers, ser un instrument per gestionar la creació d'energia mitjançant la instal·lació de plaques solars als principals edificis públics de la ciutat i assessorar als veïns i empreses de la ciutat per tal de conscienciar i ajudar a que la implantació d'aquestes energies renovables i mesures d'estalvi energètic es faça extensible a les famílies de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.