Medi ambient

Bellreguard participa d'un programa europeu de parcs populars

Bellreguard participa en el programa europeu Parcs&People i serà l'únic representant estatal que participe en aquest debat internacional per tractar temes sobre medi ambient i sostenibilitat.

Bellreguard s'ha unit al projecte finançat per la Unió Europea Parcs i Persones, desprès de les relacions establertes amb els responsables del Parc de l'Abazzia de Monteveglio, qui ha presentat el programa, i d'haver concretat els aspectes en la participació del poble en l'última visita el passat mes d'abril a Bazzano, poble agermanat amb Bellreguard, amb motiu de l'intercanvi de l'escola i Banda de Música municipal.

El projecte, que pretén ser un debat internacional sobre assumptes de protecció del medi ambient i d'educació per a la sostenibilitat i la gestió de la terra, reunirà en vuit esdeveniments diferents, a set pobles de distints països de la Comunitat Europea, com ara Itàlia, França, Eslovènia, Suècia, Hongria, República Txeca i Espanya. Bellreguard serà l'únic participant peninsular responsable de l'organització de les jornades que, al mes de gener, tindran lloca la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.