Medi ambient

Compromís per Paterna exigeix que es limite la velocitat al Parc Fluvial

La coalició també demana mesures de manteniment per a evitar el deteriorament del parc

Compromís per Paterna exigeix que es reduïsca la velocitat de circulació al Parc Fluvial del Túria, que actualment és de 20 km/h, per als vehicles que circulen per aquest indret, després que diversos vianants han realitzat una protesta formal en aquest sentit. La coalició d'esquerres considera que “una velocitat apropiada per a tots, persones i vehicles, en concret les bicicletes, seria 10 km/h perquè s'ajusta al pas de les persones que caminen”.

La majoria de les queixes són de vianants que, de sobte, s'han trobat amb grups de ciclistes que gasten el Parc Fluvial del Túria per a entrenar, utilitzant la ruta que hi ha entre Quart i Vilamarxant, passant a velocitats massa elevades per a una zona que és de passeig.

La coalició denunciant assegura que “està molt bé disposar d'un espai natural com el Parc Fluvial del Túria però no podem oblidar que això comporta un manteniment necessari ja que persones, animals i vehicles que passen per allí van fent un desgast de l'entorn i de les instal·lacions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.