Medi ambient

Xàbia reunirà els jardiners per assessorar-los contra el morrut roig

El curs forma part de les accions posades en marxa pel departament de Medi Ambient per a evitar que la plaga s'estenga més

L'Ajuntament de Xàbia ha organitzat un curs dirigit a tècnics i professionals de jardineria per a assessorar-los per al tractament i control de la plaga del morrut roig. La sessió formativa tindrà lloc el dimecres, 27 d'octubre, a partir de les 9 hores, a la Casa de Cultura de Xàbia.

Este curs forma part de les accions posades en marxa pel departament de Medi Ambient per a evitar que esta plaga, que afecta especialment les palmeres d'espècie canària, seguisca estenent-se pel terme municipal.

Davant de la dificultat de poder localitzar els exemplars contaminats ja que la majoria de palmeres es troben en vivendes particulars, el consistori demana la col·laboració ciutadana perquè en quant es detecte algun cas s'avise immediatament al departament de Medi Ambient.

Per això, des del consistori el que es pretén és conscienciar la població i, especialment, als professionals del sector de la importància de la prevenció i la detecció precoç per a poder controlar la plaga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.