Medi ambient

Bellreguard participa en un projecte europeu de sostenibilitat

El Centre Espanyol d'Aiguamolls (CEHUM) ubicat a Gandia, col·laborarà activament amb l'Ajuntament de Bellreguard amb motiu de la participació d'aquest en el programa europeu Parcs&Peoples. Bellreguard és el soci d'aquesta iniciativa organitzada per la direcció del Parc Natural de l'Abadia de Monteveglio, a Itàlia, en la que participen pobles de set països d'Europa. El municipi serà el responsable de l'organització del segon encontre que tindrà lloc del 24 al 29 de gener de 2011. El primer es va fer el passat mes d'octubre en unes jornades inaugurals que van tenir lloc en la localitat italiana.

El projecte pretén intercanviar experiències i coneixements entre els pobles participants al voltant de diversos temes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat en el context del territori del que formen part.

Bellreguard ha iniciat els contactes amb el CEHUM desprès de reunir-se l'alcalde, Pere Cremades, i la directora del Centre, María José Vinyals, per tal de fixar l'agenda de la primera jornada, on els participants podran conèixer de primera mà el centre d'aiguamolls, com va nàixer, els treballs de recuperació realitzats, les qüestions relacionades amb la seua gestió i com no, la intensa tasca que en matèria d'educació ambiental es duu a terme en l'aula de la natura, espai interpretatiu del territori on està ubicada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.