Medi ambient

La Universitat Politècnica s'implica amb el projecte europeu de Bellreguard

Amb motiu de la participació de Bellreguard en el projecte europeu Parcs&Peoples, El Campus de Gandia (Universitat Politècnica de València) col·laborarà en la organització del fòrum “Turisme, medi ambient i sostenibilitat” que, dintre de la setmana de xerrades, conferències i activitats previstes al programa, tindrà lloc el proper mes de gener.

El director de l'Escola, Josep Pastor, s'ha reunit recentment amb l'alcalde de Bellreguard, Pere Cremades, per conèixer els detalls del programa europeu en el que hi participa Bellreguard i amb això, coordinar els recursos, persones i continguts necessaris per al desenvolupament de la jornada que tindrà lloc al Campus de Gandia dintre de la setmana del 24 al 29 de gener de 2011.

La col·laboració en el projecte europeu del Campus de Gandia es una mostra de la seua implicació amb la comarca i els seus pobles, i una oportunitat per als responsables polítics, tècnics, estudiants, organitzacions i ciutadans compromesos per a participar en aquest interessant esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.