Medi ambient

El CEIC Alfons el Vell participa de la proposta mediambiental de Bellreguard

El Centre d'Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell participa en el projecte europeu “Parks&People” que es celebra a Bellreguard. Aquestes jornades, que pretenen ser un debat internacional sobre medi ambient, reuniran a set municipis de la Comunitat Europea en huit esdeveniments diferents. El segon d'aquests té lloc en la localitat de Bellreguard des del dilluns, dia 24, fins al dissabte, dia 29 de gener.

Dintre d'aquesta setmana dedicada al medi ambient, el CEIC Alfons el Vell cedirà una exposició sobre els espais naturals de la Safor i, a més a més, regalarà un paquet de llibres sobre la comarca a cadascuna de les comitives que participa en el projecte.

La mostra naix amb la voluntat de divulgar les publicacions mediambientals que el CEIC AV ha editat al llarg dels seus primers 25 anys d'existència, així com de promoure els valors d'estima i conservació dels espais naturals de la nostra comarca.

L'exposició podrà visitar-se a la Casa de la Cultura de Bellreguard fins el 7 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.