Medi ambient

meteorologia

La pluja provoca alguns incidents a Tarragona

Les pluges intenses que hi va haver ahir a la tarda a algunes comarques del Camp de Tarragona, on es van arribar a acumular 55 litres per metre quadrat en punts com ara Constantí, van provocar diversos incidents a la ciutat de Tarragona, segons van informar la Guàrdia Urbana i els Bombers de la Generalitat. L'N-340, entre els barris d'Icomar i Torreforta, va haver de tallar-se al trànsit després que s'hi acumulés l'aigua i diversos vehicles hi quedessin atrapats. A conseqüència d'això, l'accés a l'autovia de Salou (C-31B) va restar tallat també en sentit sud.

D'altra banda, i segons va informar el Servei Català de Trànsit, es van registrar problemes de visibilitat a l'enllaç entre l'eix del Port i la T-11 en direcció a Reus (punt que es va haver de tallar), i a l'N-340 i l'AP-7 a Cambrils.

A Tarragona, on es van superar els 30 litres, la Guàrdia Urbana també va haver d'atendre diversos avisos de baixos inundats i un despreniment de façana al carrer Gasòmetre, tot i que sense que s'hi registressin ferits. Les pluges també van afectar poblacions del Baix Camp, l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.