Medi ambient

Oliva aprova la nova ordenança de protecció d'arbrat i zones verdes

L'Ajuntament inicia el tràmit de la nova norma local de protecció de la natura urbana i periurbana

Amb aquesta ordenança es regulen les espècies d'arbres que s'hauran de plantar a totes les zones públiques a partir de la seua entrada en vigor, així com també quedaran regulades les distàncies de plantació entre arbres, les dimensions i la definició de les zones verdes de les que disposa Oliva. En aquestos moments, la localitat disposa de 620.000 metres quadrats de zones verdes ubicades en espais urbans.

Dins de la nova normativa també es regularan altres qüestions com la poda dels arbres, com i quan hauran de regar-se les zones verdes i la tipologia de protecció de l'arbrat del municipi durant la realització d'obres que puguen afectar-lo.

El document aprovat defineix la projecció de noves zones verdes dins dels futurs projectes urbanístics a la ciutat, i a més, regularà el compliment de l'ordenança amb la implantació de sancions a fi de protegir l'arbrat de tota la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.