Medi ambient

Bellreguard posa en marxa la zona de compostatge

Aquesta mesura, inclosa dintre dels plans de reciclatge i medi ambient, permetrà reutilitzar les restes per a l'adob de parcs i jardins

El consistori local ha habilitat una zona per al compostatge de restes de poda i orgàniques resultants del treball de manteniment local. Les dues màquines compostadores es troben en l'antiga depuradora del municipi, on també s'han condicionat les instal·lacions per traure el màxim benefici a aquesta modalitat de reciclatge de residus orgànics.

Les restes de poda que es generen al poble, i altres restes que puguen ser servides en compost orgànic, com les taronges resultants de fer suc al CEIP Gregori Mayans i a l'Escoleta municipal, a partir d'ara ja es poden reutilitzar per a l'adob de parcs i jardins.

També està previst que, si la quantitat generada fora major, puga ser utilitzada per aquells veïns i veïnes que volgueren fer-ne ús als seus jardins o plantes. Per altra banda, també és intenció del consistori local habilitar compostadores per a que els usuaris dels horts d'oci, que en breu iniciaran la seua activitat, aprenguen el procés que permet que les restes vegetals i orgàniques generades tant a l'hort com a casa, puguen reciclar-se i convertir-se en un ric adob per a les plantes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.