Medi ambient

Més de mil signatures contra la destrucció dels assuts

L'obra pretén dur-la a terme el Ministeri de Medi Ambient espanyol i la plataforma ciutadana ha aconseguit una bona audiència

Només ha calgut una setmana perquè més de mil persones hagen firmat en el web de la Plataforma de Defensa dels Assuts, en contra del projecte del Ministeri de Medi Ambient que pretén enderrocar aquestes estructures del patrimoni arquitectònic industrial en el riu Vinalopó. La Plataforma es felicita per l'èxit de participació i recorda que la recollida de firmes només ha fet que començar.

A banda de les firmes personals, la Plataforma destaca que unes setanta entitats també han signat per a salvar els assuts: institucions del prestigi com és el cas de l'Associació Valenciana d'Arqueologia Industrial, el Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics, el Grup d'Estudis Mediambientals de la Safor, el Club d'Amics de la Unesco d'Alcoi, el Centre d'Estudis de l'Horta Nord i diversos grups ecologistes com el Grup d'Amics de la Natura de Cocentaina, la Colla Ecologista l'Arrel d'Ontinyent, l'Associació Mariola Verda de Bocairent o Salvem la Valleta d'Agres, d'entre d'altres.

La Plataforma vol agrair la resposta que està rebent de part de la població a la seua crida i valora que no només estiga signant la gent de la zona més propera, ja que el recolzament prové d'un gran nombre de ciutats de tot arreu. No obstant això, i davant la demanda de part de la població, la Plataforma ha preparat uns nous fulls de firmes en paper per a la gent que no disposa de connexió a internet i també vol mostrar públicament el seu rebuig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.