Medi ambient

medi ambient

Plantada d'arbres amb segell turístic

Alumnes de l'IES Els Alfacs executen el compromís de l'Estació Nàutica

Un total de 56 alumnes dels dos grups de primer d'ESO de l'IES Els Alfacs van protagonitzar ahir la plantada de 200 arbres autòctons al delta de l'Ebre, bàsicament xops, àlbers i tamarius, a la partida de Patrau, entre la Ràpita i Poble Nou del Delta. El gest dóna compliment al compromís pel turisme sostenible adquirit per la plataforma Estació Nàutica, que agrupa més de 60 empreses i entitats, i que quan es va posar en marxa el 2009 ja va anunciar que destinaria l'1% de les reserves turístiques que canalitzés a projectes de restauració mediambiental i contra el canvi climàtic.

El compromís ha cristal·litzat enguany en l'aportació d'un arbre per cada reserva feta a l'Estació Nàutica, de manera que els 200 arbres plantats corresponen al nombre de reserves realitzades el 2010. L'activitat també va tenir la col·laboració del Parc Natural del Delta de l'Ebre i de l'Ajuntament de la Ràpita.

L'Estació Nàutica subratlla que el sector turístic “pot i ha d'esdevenir un dels actors importants en la conservació d'espais naturals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.