Medi ambient

MEDI AMBIENT

El Matarranya no s'afegeix a Ebre Biosfera

La comarca del Matarranya no s'ha adherit finalment a la candidatura de les Terres de l'Ebre com a reserva de la biosfera, Ebre Biosfera. “S'esgotava el termini per presentar la documentació a l'Estat i el Matarranya encara no ho tenia clar, així que hem optat per tirar endavant i deixar-los la porta oberta per si s'hi volen sumar més endavant”, ha explicat el delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. Així, la Generalitat ha lliurat la candidatura d'Ebre Biosfera al Ministeri de Medi Ambient, que l'haurà d'enviar al comitè científic del programa Home i Biosfera de la Unesco. Aquest comitè, que té caràcter consultiu, és el que, un cop fetes les observacions pertinents, enviarà el projecte a París, a la secretaria de la Unesco, on l'any que ve el consell internacional d'aquest organisme decidirà si les Terres de l'Ebre són meritòries d'aquest reconeixement.

La candidatura és impulsada per una setantena d'institucions i entitats socioeconòmiques. També té el suport de l'exdirector general de la Unesco Federico Mayor Zaragoza, que presideix honoríficament el consell promotor d'Ebre Biosfera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.