Medi ambient

mobilitat

Preguntaran a tots els alcaldables sobre la ronda

La coordinadora Preservem el Maresme publicarà les respostes al web

Els membres de la coordinadora d'entitats Preservem el Maresme continuen la seva tasca per posar el debat sobre la mobilitat al centre de la precampanya electoral. En aquest sentit, la darrera iniciativa és la d'enviar a tots els alcaldables dels 30 municipis de la comarca un qüestionari perquè facin pública la seva postura en relació a la construcció de les rondes de Mataró i del Maresme.

El qüestionari és curt, però directe. Només consta de dues preguntes i les opcions de resposta són tancades: sí, no o sense criteri definit. La primera pregunta demana als candidats si estan a favor de l'actual projecte de laterals de l'autopista. La segona, si aposten per buscar una solució consensuada amb la societat civil per la mobilitat al Maresme. Els promotors de la iniciativa no admeten matisos en les respostes i els resultats seran publicats a partir del 10 de maig en el web d'aquesta coordinadora d'entitats, que ja aglutina 82 associacions del Maresme contràries a les rondes. “Volem que els polítics es defineixin i que deixin de banda els discursos ambigus que estan fent servir en alguns casos”, explica el portaveu de la plataforma Antoni Esteban.

Acte a Teià

La iniciativa es va aprovar dimarts en la darrera reunió que les diferents entitats de la coordinadora realitzen periòdicament. D'altra banda, l'altre portaveu de Preservem el Maresme, Lluís Mas participarà divendres en un nou acte informatiu, en aquesta ocasió al municipi de Teià. La xerrada, que porta el títol Afectació pels teianencs de la construcció dels laterals de l'autopista tindrà lloc a la sala d'actes de La Unió a dos quarts de nou del vespre i comptarà també amb la participació de Roger Calvet, assessor de la plataforma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.