Medi ambient

Es posa fi a la recollida de residus elèctrics a l'Enric Valor

Han estat replegades més de tres tones de residus en tan sols cinc mesos de campanya

L'Institut Enric Valor de Silla ha posat punt i final al programa pilot de recollida de residus que va començar fa cinc mesos, en gener de 2011. El passat dia 28 de juny va tindre lloc la cloenda del projecte que es va posar en marxa al centre educatiu amb l'objectiu de fer que l'alumnat, el professorat i les famílies es conscienciaren de la necessitat de reciclar els residus d'aparells elèctrics i electrònics.

A la cloenda, celebrada a la sala d'actes de l'Institut, van reunir-se els alumnes que han format part d'aquesta campanya junt al director de l'IES Enric Valor, Joan Domènech, el regidor de Cultura, Educació i Noves Tecnologies, Alfonso Benaches, el tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament del poble, José Villalba y el director de relacions institucionals de la fundació ECO-RAEE, José Ortiz.

L'aspecte més significatiu d'aquests mesos de treball han sigut les cinc recollides d'aquest materials que s'han fet entre febrer i juny, una al mes. El total de residus recollits ha donat la quantitat de 3.652 kilograms.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.